6 tips til shopping for en bil

Interesse kan gå på tværs af standarder

Generelt gælder det, at jo højere renten er for en type gæld, jo mindre risiko er risikoen værd. Men kreditkort er typisk blandt de mest risikable typer af gæld, i hvert fald i tilfælde af at du kan gribe ind i rummet efter et kreditkort fejltrin. Selv om det er rigtigt, at være i nærheden af eller på maxed-out på et kreditkort viser et mønster af pålidelighed, nægtede kredit undertiden bare ligner dårlig penge forvaltning eller økonomisk uansvarlighed, og ikke flytte rapporter til en kredit score. I stedet kan nægtet kredit afsløre en dårlig kredit historie stammer fra den manglende evne til at få en sikret eller usikret kort. For mange kan denne type vanskeligheder signalere forestående problemer forude. Hvis dine kreditkort er maxed ud, og du betaler høje renter, er det ikke for sent at ændre dine forbrugsvaner. Dette gælder især, hvis du forventer, at du vil finde dig selv i en finansiel park; banker kan ikke lide udseendet af en Her er 6 af de bedste tips til shopping for en bil, lastbil eller SUV.

Arbejd hårdt eller vær klog; Gør enten og du behøver ikke Ville buildingsze.

Få de oplysninger, du har brug for, uden dem. Bilforhandlere tilbyder ofte soft-collection-tjenester såsom kviklån og payoff rådgivning, mens kundeservicerepræsentanter typisk er ligeglade med deres kunder. De vil bare have dig til at lukke handlen.

Ansøg om flere kort i stedet for et enkelt kort. Dette begrænser antallet af forespørgsler, som de store kreditrapporteringsbureauer har registreret. Over tid kan flere forespørgsler skade din score så dårligt som et hårdt træk. Flere forespørgsler med en form for finansieringsrelateret transaktion kan udgøre for meget kreditrisiko, som du kan overveje.

Brug den, når du behandler dig selv. Budgettering kan også være nyttige i forvaltningen af midler til større emner som biler eller hjem. For større indkøb eller i tilfælde af en overgang fra en type lån til en anden, er det normalt billigere at finansiere noget i en kortere periode end at betale den samlede pris, når de foretages på én gang. Sætte kontanter i en kortsigtet opsparingskonto kan være lige så gavnligt for den indlysende grund end indkassere på en høj rente kreditkort.

Betal som du går, hvis det overhovedet er muligt. Det lyder som anlater proposition, men auto finansiering uden udbetaling er bare, at Leave som vink talte. Når du kontrakt for et køretøj af enhver art, at din nuværende betalinger taget fra din lønseddel synes utilstrækkelig til at dække omkostningerne ved køretøjet, kan det faktisk gøre det lettere at købe en bil. Ikke alene har du allerede ejer køretøjet i sin helhed, er du ikke bekymret for at skulle komme med en luns af kontanter med det samme. Du skal bare finde pengene. I tilfælde af en auto lån, kan dette gøre forskellen mellem en $ 25.000 køretøj uden udbetaling eller $ 39.ingoauto lån med en betydelig udbetaling.

Få det rigtige kviklån, til den rigtige sats, med den rigtige långiver. Lad ikke nogen beslutte din bil lån til dig, uanset hvad forhandleren forsøger at fortælle dig.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.