Artikel Marketing Information og rådgivning

Skrive artikler, som jeg er sikker på, mange af jer ved, er en meget populær måde at øge mængden af tilbage links, som du peger på dit websted. I teorien, jo flere af disse tilbage links, vi er i stand til at få, jo mere trafik vores websted bør modtage. Der er dog nogle meget vigtige ting at tage i betragtning ved at skrive og indsende dine artikler som du ikke ønsker at spilde din tid og du ønsker ikke dit websted for at få droppet af de store søgemaskiner eller sat i nogle slags sandkasse.

Den første ting at huske er, at Rom ikke blev bygget på én dag. Jeg mener, hvis du har en ny hjemmeside, om for eksempel hårtab, kan du nå top ti i Google for dine søgeord inden for sige seks måneder. Du hører, at en måde at gøre dette er ved at opbygge gode antallet af tilbage links til denne hår websted. Du tror, at jo mere jo bedre og start dunkende ud ene artikel efter den anden og er meget stolt af dig selv efter den første måned, fordi du var i stand til at skrive 50 artikler alle peger på dit nye hår websted.

Jeg mener, at denne tilgang er helt forkert. Hår tab websites, som er i top ti af Google har sandsynligvis eksisteret i ganske mange år og vil uden tvivl har en række kvalitet tilbage links. Hvis dit websted pinde i lang tid og du fortsætter med at opbygge sin tilbage links vil det gå højere og højere i søgemaskiner over tid.

Den ene ting du ikke ønsker at gøre er at øge nogen røde flag med søgemaskiner. Et nyt websted, der har otte hundrede tilbage links efter en måned kunne hæve denne røde flag. Søgemaskinerne vil nu sandsynligvis ikke har tillid til dette websted og kan nemt sætte det i en slags sandkasse, indtil det beslutter, om det er kosha, eller ej.

Efter min mening er det vigtigt at opbygge antallet af tilbage links til en ny hjemmeside temmelig langsomt. Når du skriver artikler, ville jeg personligt kun skrive en artikel med et link til en ny hjemmeside pr. uge. Selvfølgelig har du ti hjemmesider, er du i stand til at skrive ti artikler hvis du kun beslutte at have et link på hver artikel osv.

Jeg tror også, at det er meget værd at kun sende den samme artikel til omkring fem eller seks af forskellige artiklen mapper. Jeg ville forelægge artiklen i samlede til omkring tyve-to artiklen mapper men ville have omkring fire variationer af det osv. Forskellene i hver artikel er ikke massive men er stor nok til at gøre det mere original. Der er en stor ting, drøftes i øjeblikket i webmaster kredse om den potentielle skade, som kan være forårsaget af kopieret indhold. Fra hvad jeg har læst, synes alle at have en anden mening om dette emne. Min mening er det bedre at være sikker end ked af, derfor hvorfor løbe risikoen? Det ville være godt, men hvis store søge motorer kunne afklare deres holdning til emnet, men lader det i øjnene, at der aldrig vil ske.

Afslutningsvis, er mit råd at nyde at skrive artikler, have tålmodighed, opbygge antallet af tilbage links langsomt og forelægge forskellige varianter af den samme artikel til mapper.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.