Broadway sæt for rekordår i 2006

Du kan opleve de sprøde og følelsesmæssige sange af musicals, skønhed af designelementer og spændingen ved en karakter kommer til livet foran dine øjne. New Yorks teater-distriktet er kendt for sin verdensklasse forestillinger. Broadway er New York’s top underholdning draw. Dette år, fortsætter den store hvide måde hen til udstillingsmontre de populære favoritter fra 2005, mens flere nye spiller er også dømt til at åbne.

Fortsætter på fra 2005 til 2006

På Majestic Theatre fortsætter Phantom af operaen med at bryde fremmøde og billet salgsposter. Showet ankom på Broadway på 26 januar 1988. 9. januar 2006 blev musikalske den længste kørende spille i Broadway historie med sine 7, 486th ydeevne. Phantom vandt flere Tony awards, herunder bedste musical, bedste præstation af en ledende aktør (Michael Crawford som Phantom) og bedste præstation af en Fremhævede skuespillerinde i en musical (Judy Kaye som opera diva Carlotta Giudicelli). Yderligere Tony blev tildelt for belysning, naturskønne og kostume design.

På St. James teater, The producenter åbnede i 2005 og fortsætter med at nyde udsolgte forestillinger. Producenterne har vundet flere Tony awards end nogen andre show på Broadway. Denne Mel Brooks musikalske handler om en Broadway producent og en revisor der overbevise forskellige ældre kvinder til at investere i en Broadway show. De over kapitalisere show, der i flere penge, end de kan nogensinde payback, selv hvis det skulle blive et hit. De producerer en musical, de er sikre på vil aldrig gøre det forbi åbning nat og laver planer om at tage ud med pengene. Deres “bedste lagt planer” går skævt. Producenterne vil køre gennem 2006 og vil fortsætte med at glæde billetkøberen.

Farven lilla åbnet på Broadway teater på 1 December 2005 og har været udsolgt hver aften siden. Denne produktion er blevet sagt at vække sjælen. Farven lilla grosses omkring 2 millioner dollars om ugen i aktuelle og avancerede salg. Det anses for at være en af de top 5 indtægter producerende musicals på skrå brædderne. Nogle forudsiger, at i 2006, farven lilla kan top alle aktuelle musicals i billetsalget.

Andre spiller, der brød poster er Skønheden og udyret, tvivl, Jersey Boys og The Lion King. Skønheden og udyret, på teatret Lunt-Fontanne sat en rekord i salget af $1,229,825 og er 6 længste kører showet af alle tid. Tvivl brød poster til Walter Kerr Theatre. Denne spiller har vundet både Tony og Pulitzer præmier. Jersey Boys på August Wilson teater fortsætter betragtes Broadways friskeste og nyeste musical. The Lion King, en anden Tony vinder, vil være at flytte i Minskoff teatret i juni 2006. Denne leg salg rekord momentum er sikker på at fortsætte.

Kommer i 2006

Mary Poppins, den ekstremt populære 1964 Walt Disney film, har gjort sin vej til Broadway. Forestillinger vil begynde i oktober eller November 2006 ved New Amsterdam Theatre. Mary Poppins har haft en enorm køre i London og vil uden tvivl blive meget populær i New York.

Bryllup sanger vil åbne på 27 April 2006 på Al Hirshfeld teater. Denne musical er baseret på en meget populær film, der fokuserer på en mand ved navn Robbie Hart der synger i et band, der udfører ved bryllupper. Hans ønske om at finde sin drømmepige kommer på en af hans bryllup koncerter, når han møder en fortryllende ung kvinde. De bliver venner, men hun er forlovet med en anden mand. Hvis Broadway spiller er så tæt i popularitet som filmen, vil billetter være vanskeligt at opnå.

Tarzan, en anden populær film, er indstillet til at åbne på Broadway i marts måned. Det er historien om en dreng, som vilde dyr; Det var først en roman skrevet af englænderen Edgar Rice Burroughs. Populariteten af Tarzan i litterære eller film form.

12 marts 2006 åbner Ring af ild, en musikalsk hyldest til land legende Johnny Cash, på Ethel Barrymore teater. Årets Walk the Line, en film om Cash, vundet flere Golden Globes. Hvis det kan holde bestyrelser, har denne spiller potentiale til at bringe utallige country musikfans i Barrymore.

Broadways succes i 2005 har rullet i 2006. Så mange som 30 nye shows er dømt til at komme til Broadway i 2006. Nogle vil være kæmpe hits og mange flere vil lukke i mindre end en uge. Er den næste Phantom af operaen venter i kulissen? Kun tiden vil vise.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.