Hvordan man laver over en 1000,00 om ugen Selling brugerdefinerede T-Shirts

Det er ironisk, at de bedste skærm printere normalt ikke gør de fleste penge ved at sælge T-shirts. Hvis du ser i afsnittet klassificerede i din lokale avis på en given dag vil du finde en silketryk virksomhed til salg. Det virker som om alle tænker de vil tjene masser af penge udskrivning af brugerdefinerede t-shirt, men meget få mennesker faktisk gøre det store. De fleste folk vil køber nogle udstyr og lære at udskrive alle slags cool design. Hvor de fleste mennesker falder kort ikke at komme ud og markedsføre deres ydelser korrekt eller endda på alle.
Jeg er tilhænger af at nogle af de bedste skærm printere har gået brød på grund af en dårlig markedsføringsplan. Tage vejen mindre rejste, og sørg for du afhente telefonen og ringe til de lokale skoler. Tale med så mange trænere som du kan. Hver og en af dem behov custom t-shirts for hold de træner, lejre eller trænerstaben. Må ikke falde i fælden at tro de vil finde dig, fordi hvis du ikke gør disse smertefulde kold opkald, din konkurrence er villig til at gøre det. Enhver vellykket trykkeri er et bevis på, og hvis du spørger nogen af selskaberne til salg hvor mange kolde opkald de gjorde i en typisk uge. Jeg forudser, at svaret er nul.
Når jeg sætte på en salg seminar eller føre en gruppediskussion om at sælge et produkt uanset hvad produktet. Jeg understrege over for dem. Ikke fokus på salg. Fokus på det faktum, du tilbyde et produkt eller en tjeneste, der vil gemme dem penge, tid eller gøre deres indkøb processen lettere. Faktum er, de fleste mennesker, at du målretter køber dit produkt. Hvis jeg går ud fra du er mindst lys nok til at vide din målgruppe. Det er sagt, hvis du virkelig tror, du vil gøre det lettere for dem at købe fra dig end din konkurrence du er 90% der. Hvis det ikke gør det rigtigt. I forbindelse med salg af brugerdefinerede t-shirts. Tilbyde hurtigere turn-around tid. Tilbyde gratis grafik, gratis sat op. Enhver ting, der vil gøre dig skille sig ud fra mængden. Husk hvis du er bare et ansigt i mængden, ingen vil huske dig eller ændre deres aktuelle købe mønster.
ændringen er svært for folk. Gør det nemt. En salgsmedarbejder tog til hjertet hvad han lærte på en af mine seminarer og tog det til det næste niveau. Han ville gå kold ringer med sin laptop og tilbyde at gratis illustrationer på stedet gratis. Lad mig fortælle dig noget. Hvis du kommer ind i se en beslutningstager, gøre illustrationen for gratis og få dem til at okay det. Du har et salg! Det var bemærkelsesværdigt tæt forholdet han havde med denne teknik. Jeg kender ikke alle har mulighed for at oprette illustrationer på stedet, men du får ide. Gøre noget unikt, skiller sig ud, og tilbyde at levere personligt. Min favorit ordsprog er sælger er, “Hvis du ikke føre hunden. Visningen skifter aldrig”. Komme ud i front og sælge dine skjorter ud.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.