Internationale byggeri på efterspørgsel

De største producenter af tunge entreprenørmaskiner er placeret i USA, Japan, Tyskland, Frankrig og Det Forenede Kongerige. Mens de næststørste og mindre konkurrencedygtige producenter af tunge entreprenørmaskiner findes i Canada, Kina, Rusland, Latinamerika, Syd Korea, Italien, Belgien og Sverige. Endnu kan denne holdning flytte nemt med dagens stadigt skiftende markedstendenser og med udviklingslandene at kunne tiltrække tungt bygge udstyrsproducenter ved at tilbyde lave materiale og labor omkostninger.

Den globale efterspørgsel af tunge entreprenørmaskiner er udbredt og på en omfattende produktion med næsten tredive procent ind på det udenlandske marked hvert år. Dette marked har været defineret ved de store strømme blandt de allerede udviklede lande og af den store import af udviklingslandene med lille indenlandske produktion.

Ved siden af USA, har Japan været den dominerende nettoeksport af tunge entreprenørmaskiner med Tyskland og Det Forenede Kongerige efter tæt bag. USA er også en stor importør af tunge entreprenørmaskiner, importerer i rigelige mængder og kører en moderat størrelse handelsoverskud. I en tredje verden og i betragtning af forskellige konstruktion udstyr fremherskende i større geografiske regioner og endog i enkelte lande, er det typisk for tungt bygge udstyr at finde nogle brug af private entreprenører og offentlige organer så godt. Købe brugt tung entreprenørmateriel er også en mulighed.

Produktion design og produktionsteknologi til tunge entreprenørmaskiner er veletableret og gør fremskridt på en regelmæssig basis. Traktorer, læssemaskiner, blandere, kraner og andre tungt bygge udstyr, der indeholder automatiske transmissioner, elektriske kontrol, motor overvågning systemer og mange kan nu programmeres til at gentage de samme cyklus. Andre fremskridt at forøge operatør komfort er aircondition førerhuse, vippe rat og støj reduktion enheder.

Den globale tunge bygge udstyr industri består hovedsageligt af næsten tusind virksomheder, med mindre virksomheder med speciale i små udstyr, fx dele og vedhæftede filer. Nogle af de største fabrikanter omfatte: Caterpillar, Komatsu, sag, Volvo, Deere, New Holland og Hitachi. Alle tungt bygge udstyrsfabrikanter skal planlægge strategisk og beslutte, om deres virksomhed vil fortsætte med at udvide og forblive stærke eller om deres virksomhed bør trække tilbage, måske sælge og opgive industrien. Disse beslutninger har mange virksomheder vælger at danne partnerskaber med andre virksomheder som et forsøg på at blomstre og fortsætte på, som Caterpillar havde smeltet med New Holland til form CNH, Inc. Vægten lægges på omkostningsbesparende, konkurrenceevne og ned dimensionering.

Der er en øget vægt på forskning og udvikling, hvilket gør producenter af tunge entreprenørmaskiner søger en konkurrencemæssig fordel på mange måder. Med Caterpillar og Komatsu, for eksempel, at være to af de førende producenter og tilbringer det meste på forskning og udvikling ved hjælp af computer design sammen med producenten systemer. Efterhånden som teknologien udvikler sig, finder alle store producenter af tunge entreprenørmaskiner, ny og forbedret måde at teste og forbedre deres produkter for at være et skridt foran i konkurrencen.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.