Så du har en Baby, hvad er navnet?

Navngive en baby er let. Alt du skal gøre er, at tænke på et navn, der ville passe til ham eller hende og bratsch, barnet vil bære det hele sit liv. Pres.

Slap af om navngivning et barn ikke bør være svært. Bare sørg for at uanset navn, du kommer op med vil passe barnet, indtil barnet bliver et fuldgyldigt voksen.

Følgende er nyttige tips til at gøre baby navngivning en sjov, underholdende arbejde.

Vide, hvad du vil og ikke vil

Tidligt om, er det bedst at du beslutter, hvilke typer og typer af navn vil du kalde din baby. Forestiller du dig selv råbe “Ralph!,” “Amanda,” “Edward, eller”Raul?”

Hvad du kalder din baby nu er hvad han eller hun vil blive kaldt for livet. Så beslutte hvor og hvordan du ønsker at gå om at vælge navne. Foretrækker du en mere traditionel rute eller ønsker du at vælge fra en liste af usædvanlige baby navne?

Spørge familien og venner

Du kan sandsynligvis give dig en idé om navne du måske ønsker at kalder dit barn, Spørg rundt eller interview slægtninge og få at vide dit stamtræ samt din partners. Hvis der er disse mennesker, hvis liv har rørt dig eller dem, der har spillet en betydelig hvis ikke meningsfuld del i dit liv, kan du overveje deres navne. Sørg for selv at både du og din partner er enige om at sådan en tilstand, og at det er et navn af du vil kunne lide.

Lav en liste og kontrollere den to gange

En anden mulighed du kunne gøre er at lave en liste af din personlige favorit kunstnere, skuespillere, skuespiller, steder, karakterer fra romaner, film eller spiller eller historie eller kunst, mytologi, osv.

Det ville være bedst, hvis sådanne navne eller steder har en væsentlig betydning for dig og din partner. Hvis du og din partner betragtes som hovedstaden i Frankrig som stedet, hvor du absolut faldt i kærlighed, foreslået, (eller hvor baby blev gjort), navngive barnet Paris (på din egen risiko naturligvis).

Kende din slægt

I kæmper for at komme med en smuk baby navn, benytte lejligheden til også kende din families arv samt din partners.

Ønsker du at have et bestemt etnisk klingende navn til din baby? Det kan også være en chance for du anerkender eller erkende din egen eller din partner nationalitet.

Køb en baby navn bog

Det skærer ud indsats, sved, slid og tårer at komme op med et entydigt navn eller på udkig efter en. Gennem en baby navn bog er alt du skal gøre åbne dens sider, lukke øjnene og lade fingeren gøre alle walking.

Uanset hvor dine øjne eller fingeren hviler på kan være det navn, du kan være på udkig efter alle yourlife. Men vær forsigtig og altid velkommen til at ændre dit sind, bare i tilfælde af din finger hviler på en Bartholomæus eller en Willamina.

Den bedste måde at gå om denne proces er ved at fremhæve de navne du eller din partner foretrækker. Derefter starte derfra.

Kig på det store billede

Nu, hvor du kan have et sandsynligt, liste over navne, prøv at tjekke hvordan de stak op mod efternavnet på barnet. Første og sidste navne der rimer virkelig ikke lyde for godt. Lange navne er virkelig ikke foretrukne, Forestil dig hvordan dit barn vil skrive vedkommendes navn eller indføre ham eller hende selv under deres første dag i skolen. Prøv også at undgå nogen navne, Brugernavn som kan være lidet flatterende.

Alt i alt navngivning en baby formodes for at være en sjov ting at gøre. Nyd det, indtil barnet vokser og bliver gamle nok til at retligt ændre det på egen hånd.

Alle rettigheder Reserverd – genoptryk af denne artikel er kun tilladt, når links forbliver intakt.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *