berømt OEM og brugerdefineret motorcykel fendere

Motorcykler udvikle sig med tiden. Derudover gå Motorcykeldele også med strømmen af evolution.

Derudover klare selv fendere op med disse bevægelige ændringer. Køb producenter af originalt udstyr (OEM) fendere er som at købe de nøjagtige oprindelige fendere fabrikanten bruges til at bygge. OEM fendere er enkle, gennemførlige og bredt tilgængelige. Custom eller eftermarkedet motorcykel fendere bliver mere og mere populære. I virkeligheden er der en masse fendere motorcykelproducenter, der specialiserer sig i dette område nogle af dem er Daytec og Jessie James.

DAYTEC gør stål bageste eftermarkedet fendere, som er primered og uøvet. De kaldes arv eller Bobbed. De er stillet til rådighed til at passe 8-1/2 til 9 tommer brugerdefinerede programmer.

Jesse James, på den anden side gør også nice brugerdefinerede fendere. Disse motorcykel fendere er lavet af valset stål med svejsede radius konturer wire væven og forstærket nederste kanter. Disse fendere nødvendiggøre brugerdefinerede boring og montering for at rumme rider’s specifikationer. Enhver rytter kan indarbejde disse fendere til en ny cykel eller cyklen han allerede ridning. Efter indarbejde og lige før maleriet er pre efterbehandling tyet til. Endelig, sendes disse stål fendere til deres destinationer.

Steeler, som er lavet til brugerdefinerede smalle glider med 18 tommer eller 19 tommer og 16 tommer hjul, er den nyeste udvalg af Jesse James. Det er lavet til både forreste og bagerste hjul. Bortset fra Steeler, Jesse James også har klassiske, tombstone, rulle fendere, outlaw fendere, revolvermænd.

Klassiske fendere passer en sædvane, 6-3/4, 18, 19 og 16 tommer foran eller en 7-¼ til 9 tommer bag. Gravsten, på den anden side er for brugerdefinerede smalle glide fronter fra 18, 19, 16 tommer hjul eller bageste custom 7-1/4 til 9 tommer. Med hensyn til rullens fendere, de er lavet til brugerdefinerede smalle glider med front 18, 16 eller 19 tommer hjul eller bageste brugerdefinerede 7 ¼ til 9 tommer hjul. Outlaw fenders er for front brugerdefinerede smalle glide 18, 19 og 21 tommer hjul. Endelig er Jesse James revolvermænd fenders for fronter med 16 til 19 tommer hjul eller stejler med 7-9 tommer hjul.

I dag, er motorcykel fendere gjort bredere og mere stiv. Ryttere således allerede nu et større spillerum for deres ideelle stil og kvalitet. Bredere fantasi og bredere programmer resultatet til udsøgte søger motorcykel. Envision din cykel og ride på det i virkeligheden… Med nutidens nyskabelser er det nemt at vende cyklen drøm til virkelighed…

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.