Hvad kan et mærkenavn gøre For dig?

mærke (brnd) n.

1.

* Et varemærke eller et særpræget navn, der identificerer et produkt eller en producent.

* En produktlinje, så identificeret: et populært mærke af sæbe.

* En karakteristisk kategori; en bestemt type: et mærke af komedie, der ikke bryder jeg mig til.

2. et mærke med angivelse af identitet eller ejerskab, brændt på Skjul af et dyr med et varmt strygejern.

Start en online-forretning? En af dine største udfordringer vil være at få bemærket blandt millioner af andre web-steder. En online branding strategi spiller en afgørende rolle i at øge dit websted over rod. Kaste ud alle disse teatralsk bøger med titler som 101 Online Branding hemmeligheder og Internet Branding strategi for idioter.

I denne kolonne, vil vi udforske de forskellige måder at fremme et brand navn på internettet, og hvordan det kan gavne din virksomhed.

Som nævnt ovenfor, er et mærke et mærke med angivelse af identitet. Mange gange i en verden af business, vil folk tænke på et brand navn, som Kellogg’s, og straks vide, at de er et selskab, korn. Det er vigtigt at kunne gøre det samme med din hjemmeside.

Måske er den nemmeste måde at mærke din hjemmeside at udvikle et logo med din URL-adresse (webadresse) inkluderet. Sørg for at medtage dette logo på hver enkelt side på webstedet. Dette giver dine besøgende til at se din web-adresse på hver side, styrke din web-adresse.

En anden mulighed er at give væk gratis e-mail-adresser på din hjemmeside. En virksomhed som fx hotmail eller yahoo er meget kendt, primært fordi hver gang en af deres brugere giver ud af deres e-mail-adresse, de er forstærkende navnet hotmail eller yahoo. Ved hjælp af denne strategi, selv med så lidt som 100 brugere at sende 5 beskeder om ugen, dette betyder at der er 15.000 meddelelser om året går ud med din internet-adresse i dem, der? s 15.000 gratis annoncer for din hjemmeside hvert år. På én gang, det var en dyr løsning for ejere af websteder, men med virksomheder som Everyone.net, du er i stand til at medtage denne service på din hjemmeside uden beregning.

Sørg for at medtage en unik slogan på dit websted. Hvis dit webstedsnavn var Echicken.com, kan et godt slogan være ‘Den bedste bryster på nettet’. Et slogan som denne ville være sikker på at gøre dit websted mindeværdige. Selv om dette bestemt slogan kunne betragtes som pornografiske af nogle, vil det bestemt ikke være i dårlig smag hvis du marketing til unge og hip madlavning publikum på udkig efter kylling opskrifter

Den absolutte bedste form for marketing dit varemærke (såvel som de mest billig) er at starte et affilieret program. Undersøgelse efter undersøgelse viser, at ved at betale webmastere til at placere dine bannere, knapper, osv på deres hjemmesider, at folk vil være mere tilbøjelige til at besøge jeres. Dette giver dig mulighed for at placere dit logo (ene med din webadresse) på tusindvis af websteder, styrke dit brand navn endnu mere.

Endelig, Sørg for at inkludere dit brand navn i dit nyhedsbrev (du har en. Højre?) Dette tillader besøgende at tilmelde dig og blive mindet om dit brand navn hver gang de modtager nyhedsbrevet. Tværtimod er e-mail marketing blevet bevist af Forrester Research at være en af de mest effektive former for reklame

Ved hjælp af disse strategier, vil din virksomhed vokse og udvide, som flere og flere mennesker begynder at tænke på dit websted til deres indre behov.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *